Administratief beheer

Administratief beheer is een zeer belangrijk deel bij het verhuren van uw woning of beleggingspand. Komt het juiste huur bedrag wel binnen? Komt de huur wel binnen voor de afgesproken datum? En wat te doen als de huur niet binnen komt? Wij kunnen u hierbij helpen. Wij hebben jaren lange ervaring in het verhuren van panden en daarbij het innen van de huurpenningen. Dit kunnen wij doen doormiddel van een tussen rekening, maar ook het beheren van de rekening die u gebruikt voor de huur. Wij zorgen ervoor dat iedere maand het juist bedrag voor de afgesproken datum binnen is. Wij maken iedere maand duidelijke overzichten wat precies is binnen gekomen en wanneer. 

Houdt een huurder zich niet aan de afgesproken betaal datum? Dan gaan wij voor u aan de slag. Wij gaan met de huurder in overleg wat de problemen zijn en of die verholpen kunnen worden. In de vervolg stap proberen eerst altijd zelf om een betalingsregeling met de huurder te treffen. Lukt dit niet? Dan kunnen wij een incassotraject voor u opzetten (in samenwerking met een aangesloten incassobureau).

In combinatie met ons technisch beheer kunnen wij ook het administratief beheer uitvoeren. Iedere woning of beleggingspand heeft eens in de zoveel tijd onderhoud nodig. Gaat het om klein onderhoud, zoals een lekkage, of om groot jaarlijks onderhoud, wij kunnen de administratieve betalingen hiervoor ook verwerken en de staat van uw woning bijhouden.

Het bijhouden van de financiën