Melding plaatsen

Wij streven naar een professionele uitstraling en vakkundige behandeling  van uw meldingen. Hierdoor voeren wij regelmatig veranderingen door aan onze manier van werken en hopen wij u steeds beter van dienst te kunnen zijn. Voor alle onderstaande punten kunt u gebruik maken van info@msbr.nl.
Meldingen

U kunt uw meldingen, reparatie- en onderhoudsverzoeken in dienen door het sturen van een e-mail. Zet in deze email: uw naam, uw adres en een duidelijke beschrijving van de melding (indien mogelijk foto’s). Mocht u hier niet uitkomen dan kunt u ons van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur bereiken op 06-18821704. Alleen meldingen die via de mail worden gemeld kunnen in behandeling worden genomen, telefonisch nemen wij geen meldingen aan.
Voor calamiteiten zoals, verstopte riolering, lekkages, etc. kunt u 24 uur per dag 7 dagen in de week bellen naar ons calamiteiten nummer 06-53650778.

Energiewacht

Als u een storing of melding heeft m.b.t uw warmte apparatuur. U kunt hen bereiken op nummer 088 – 555 3000

Milieupas

Voor een groot aantal huurders verandert binnenkort de manier van afvalophalen. De gemeente plaatst, op korte termijn, ondergrondse vuilcontainers bij de meeste appartementencomplexen. Om in de toekomst uw afval te kunnen storten in de container, heeft u een milieupas nodig. Alle bewoners ontvangen hierover een brief van AREA Reiniging. Heeft u vragen hierover of geen brief ontvangen dan kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice van AREA Reiniging op nummer 0591-571080.

Gegevens

Stel u krijgt een nieuw telefoonnummer of u wilt graag gaan samenwonen in uw huidige huurhuis. Het gebeurd regelmatig dat er wat verandert. Wij willen u verzoeken ons op de hoogte te stellen van het veranderen van uw contact gegevens of uw voornemen om bijvoorbeeld te gaan samenwonen in de huidige woning. Wij kunnen dan uw gegevens aanpassen in ons systeem of uw huurcontract aanpassen zodat u zich zonder problemen kunt inschrijven bij de gemeente. Ook deze veranderingen kunt u doorgeven via de mail.