Vastgoed beheer

Vastgoedbeheer, zowel voor zakelijke als voor particuliere verhuurders. Wat houdt vastgoedbeheer precies in? En wat zijn de voordelen ervan? Zowel voor zakelijke als voor particuliere beleggingspanden kan het interessant zijn om het beheer uit te besteden.

Wat is vastgoedbeheer

Een goede oplossing voor het beheren van uw vastgoed is om een vastgoedbeheer bedrijf in te schakelen. Dit houdt in dat u het verhuren van uw pand overlaat aan het vastgoedbeheer bedrijf.

Er zijn verschillende soorten beheer die door MS vastgoedbeheer uitgevoerd kunnen worden. Dit zijn: Financieel, Administratief, Technisch en Commercieel beheer. Door op het soort beheer te klikken wordt u doorwezen naar de pagina waar u alle informatie hierover kunt vinden.

Waarom je woning laten beheren?

Woning beheren betekent dat je een beheer bedrijf het werk laat doen. Er komt veel kijken bij het verhuren van je woning. Werven van huurders, bezichtigingen, contract opmaken, onderhoud en nog een tal van andere zaken. En daarnaast, wat je natuurlijk niet wil als verhuurder, is leegstand in je woning. Leegstand betekent huurderving en waardevermindering van je woning. Buiten dat het werk je ontnomen wordt, je woning niet leegstaand, heeft het ook nog het financiële voordeel! Er komt iedere maand huur binnen! 

Woning verhuren